Aanbod

Voor een succesvolle coaching moeten vraag een aanbod goed afgestemd zijn. Daarom gaan we altijd eerst vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken wat er speelt.

Individuele coaching
Bij individuele coaching ligt mijn focus op het bewustzijn en de ontwikkeling van talent. In een paar individuele sessies kijk ik waar mensen hun talenten onbenut laten en meer uit zichzelf kunnen halen. Met het doel om iemand weer plezier te laten hebben in zijn/haar werk en perspectief te zien.

Teamcoaching
Door teamcoaching leer je als team je krachten te bundelen om zo tot betere resultaten te komen. Ik ga aan de slag met de dynamiek van het team en maak zichtbaar wat er ‘onder’ de waterlijn gebeurt. Met als doel om ongewenste patronen te doorbreken en een team weer in de juist richting te bewegen.

Werkwijze
Ik bespreek eerst samen wat je uit de coaching wilt halen.

Waar ben je op uit?
Wat wil je bereiken?
Hoe ziet het gewenste resultaat eruit?

Aan de hand van dit gesprek ontvang je van mij een opzet en offerte voor de teamcoaching. Daarnaast zorg ik voor een informele kick-off om mensen goed voor te bereiden. En ná de (team)coaching zorg ik voor een effectieve evaluatie en een zorgvuldige follow-up.